Bergschenhoek Water Technology B.V. is de nieuwe naam van Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.(BCT).
 
Door de overname van de GWW activiteiten van BCT door Viacon, in mei 2022, legt BCT haar focus volledig op productie, advies en verkoop van wateropslag systemen. Door deze wijziging van activiteiten van de civiele techniek naar wateropslag heeft BCT besloten haar bedrijfsnaam om te dopen naar Bergschenhoek Water Technology. Bergschenhoek Water Technology (BWT) is sinds 1985 producent van ROwa (water-) opslagtanks. Het modulaire platensysteem wordt wereldwijd verkocht. Door de modulaire elementen zijn de tanks goedkoop te transporteren en eenvoudig, zonder bouwkranen of ander materieel, op te bouwen. De ROwa (water-) tanks van Bergschenhoek Water Technology B.V. hebben een grote variëteit aan hoogtes (tot 6 meter) en diameters (van 2 tot 30 meter). Uiteraard worden de opslagtanks gecombineerd met een volledig assortiment aan tankzeilen en tankafdekkingen om het opslagsysteem van vloeistoffen te completeren.
 
Sinds 1985 is een professioneel dealernetwerk opgebouwd. De dealers worden ondersteund met producttrainingen en er wordt kennis en ervaring gedeeld. De dealers zijn in 50 landen wereldwijd actief.
 
Onze strategie is om de relaties met dealers en klanten te versterken en uit te breiden. Bergschenhoek Water Technology B.V. is altijd opzoek naar potentiële partners.